Print

Євпаторійські далівці відзначили професійне свято харчовиків «смачним конкурсом»

 

Незвичайне практичне заняття відбулося у Євпаторійському відділенні Кримського факультету Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля. Студенти спеціальності «Обладнання харчових і переробних виробництв» присвятили його Дню працівників харчової промисловості, який відзначався 19 жовтня. На суд журі вони представили великий асортимент виробів під загальною назвою «Страви барбекю». До них належать шашличні вироби, зготовлені на вертелі та решітці. Тож у меню практичного заняття були представлені різноманітні шашлики, риба грильє, підсмажена на решітці, люля-кебаб та інші смачності. «Студенти не тільки виявили знання технології виготовлення страв, а й підключили фантазію, творчі здібності, – відзначила голова журі завідувач Євпаторійським відділенням СНУ ім. В. Даля доцент Вікторія Струніна. – Це дуже важливо, адже фахівці саме з цієї спеціальності вкрай необхідні в нашому регіоні». З огляду на це у відділенні дбають про створення умов для якісної підготовки спеціалістів. «Такі високі результати були б неможливі, якби у відділенні не створили сучасну лабораторію, оснащену всім необхідним устаткуванням» – сказав, підводячи підсумки заняття, професор Григорій Дейніченко. На завершення студенти пригостили власноруч приготовленими виробами своїх товаришів.