Міжнародна співпраця з розвитку стартап-екоситеми України

Відбулося обговорення командою викладачів напрацювання  власного стартап-проєкту в рамках персональної менторскої сесії програми StarterAcademia з  тренером з Естонії Taavi Tamm.

Міжнародна співпраця з розвитку стартап-екоситеми України

Команда викладачів, до якої входять представники СНУ ім. В. Даля,  Кафедри  економіки і підприємництва, Крамчанінова Майя, разом з  Луцьким національним технічним університетом, Кафедра “Комп’ютерні науки”, Лук’янчук Юрій та НТУ “Дніпровська політехніка”, Кафедра прикладної економіки, підприємництва та публічного управління, Шаповал Вадим і Літвінов Юрій  беруть  участь в міжнародному проєкті Development of innovative capacity and entrepreneurial competence of Ukrainian universities: sharing best practice of Estonia (UnivEntre) за напрямком “Teaching Entrepreneurship at University”.

За рішенням  YEP та наших колег з Tartu команда проходить на DemoDay (8.06.2022)!

Дякуємо  за підтримку естонський університет Тарту (University of Tartu) та організацію YEP! По закінченню навчання учасники отримають сертифікат про міжнародне стажування від University of Tartu.

Незважаючи на складні умови, українська наукова спільнота продовжує підвищувати кваліфікацію шляхом активної міжнародної співпраці, спрямованої на розвиток стартап-екоситеми України.