Вчимося надавати психологічну підтримку при втраті роботи через війну

Вчимося надавати психологічну підтримку при втраті роботи через війну

Експертна платформа Career Hub від Центру «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності (КСВ)» у рамках проєкту «СпівДія Працевлаштування» відновили проведення груп психологічної підтримки за участі кваліфікованих фахівчинь з ментального здоров’я, які створили простір довіри й безпеки ще у березні-травні 2022 року для українців у вигляді онлайн-групи такого призначення.

Партнером проєкту від СНУ ім. В. Даля виступає Центр розвитку кар’єри та підтримки підприємництва. Учасники заходів отримають кваліфіковану підтримку від професіоналів у пізнанні себе, своїх емоцій, мотивів і прагнень; зможуть обговорити проблеми та шляхи їх вирішення у безпечних та конфіденційних умовах; розвинути необхідні навички для подолання труднощів при зіткненні з новими життєвими обставинами і вимогами; ️отримати поради щодо професійної адаптації та мотивації за кризових обставин.

У групах прийматимуть участь, перш за все, здобувачі вищої освіти Факультету гуманітарних та соціальних наук, які надалі проводитимуть відповідні тренінги для студентської спільноти.

Проєкт “СпівДія Працевлаштування”, організований волонтерською Р2Р-платформою СпівДія у партнерстві з експертною платформою Career Hub від ГО Центр «Розвиток КСВ» за підтримки Європейського Союзу #EU4Youth Entrepreneurship and Employment, Міністерства молоді та спорту України у межах програми «Мріємо та діємо» – це благодійний проєкт з кар’єрного консультування, який об’єднує потреби бізнесу в пошуку нових співробітників та українців, які втратили роботу через війну. Тобто людям, що постраждали внаслідок війни, пропонують допомогу у знаходженні роботи в нових для них містах, консультацію щодо резюме та співбесіди і підтримку під час усього процесу працевлаштування, в тому числі – психологічну.