Молодий вчений Факультету інженерії взяв участь у серії міжнародних онлайн-семінарів

Молодий вчений Факультету інженерії взяв участь у серії міжнародних онлайн-семінарів

Аспірант кафедри фармації, виробництва та технологій СНУ ім. В. Даля Віталій Попович взяв участь у серії онлайн-семінарів, які були організовані Royal Society of Chemistry та SAS.  

У ході навчання учасники заходів розглянули передові методи та робочі процеси вилучення отримали практичні навички з використання продуктів JMP для статистичного моделювання та створення ідеальних умов для ефективного вивчення даних та прийняття найбільш корисних рішень на їх основі.

Програмне забезпечення орієнтоване на дослідницьку візуальну аналітику, використовується у разі дослідження та вивчення даних користувачами. Ці дослідження можуть бути перевірені за допомогою перевірки гіпотез, інтелектуального аналізу даних або інших аналітичних методів. Крім того, відкриття, зроблені за допомогою графічного дослідження, можуть призвести до запланованого експерименту.

Отримані знання та навички будуть використані в освітньому процесі при проходженні педагогічної практики на ОП 141 «Електроенергетика, електротехніка та енергомеханіка» та 184 «Гірництво» в рамках навчання на освітньо-науковій програмі підготовки докторів філософії «Цивільна безпека».