Пам’яті колеги

Пам’яті колеги

Загинув наш колега Логвиненко Михайло Вікторович, старший викладач кафедри механізації виробничих процесів в агропромисловому комплексі Аграрного факультету.

Михайлу Вікторовичу було 36 років. 

У ЛНАУ працював з 2014 року на факультеті механізації сільського господарства (м. Харків). До цього працював у Відокремленому підрозділі “Політехнічний коледж Луганського національного аграрного університету”.

Грамотний спеціаліст-практик, вів гуртки робототехніки, сучасний, креативний, активний, брав участь у суспільному житті Університету, працював у Приймальній комісії ЛНАУ. Навчався в аспірантурі ЛНАУ, досліджував проблему в галузі механізації сільського господарства з використанням сучасних електронних систем. Користувався повагою серед колег і студентів.

Лілія Мартинець, в.о. декана Аграрного факультету СНУ ім. В. Даля, перший проректор ЛНАУ:

“Для мене Михайло Вікторович відкрився на тренінгу, який я проводила для викладачів ЛНАУ з викладацької майстерності. Таким його й запам’ятаю. Життєрадісним, з почуттям гумору, розмірковуючим, відповідальним, допитливим, людиною, яка має свою точку зору. Хай земля буде пухом! Гарні люди також там потрібні!”

Висловлюємо співчуття родині загиблого Воїна.