Науковці СНУ ім. В. Даля взяли участь в онлайн-тренінгу з фармації

Науковці СНУ ім. В. Даля взяли участь в онлайн-тренінгу з фармації

Викладачі кафедри фармації, виробництва та технологій Факультету інженерії СНУ ім. В. Даля взяли участь в онлайн-тренінгу «Bioanalytical strategies for oncolytic virus therapeutics» у рамках розвитку освітньої програми «Фармація, промислова фармація» та врахування тенденцій розвитку спеціальності, ринку праці, галузевого та регіонального контексту, а також досвіду аналогічних вітчизняних та іноземних освітніх програм.

Захід був організований Future Science Group, прогресивним видавництвом, яке спеціалізується на проривних медичних, біотехнологічних та наукових дослідженнях.  

Вчені СНУ ім. В. Даля у своїх доповідях розглянули питання лікування раку та генетичних захворювань; стратегії тестування для моніторингу ефективності та безпеки терапевтичних засобів, які включають аналізи біомаркерів, біорозподілу, виділення вірусу та інфекційності; загальні проблеми та нормативні вимоги до біоаналізу та технологій виробництва фармацевтичних препаратів.

У тренінгу взяли участь в.о. завідувача кафедри фармації, виробництва та технологій професор Вадим Тарасов та доценти Ольга Захарова і Надія Пономаренко.