Представник СНУ ім. В. Даля взяв участь у роботі Міжнародної школи педагогічної майстерності

Представник СНУ ім. В. Даля взяв участь у роботі Міжнародної школи педагогічної майстерності

Асистент кафедри фармації, виробництва та технологій Факультету інженерії СНУ ім. В. Даля Сергій Міщенко взяв участь у навчальному онлайн-заході для викладачів ЗВО «Міжнародна школа педагогічної майстерності «Create Creative Entrepreneurs Leaders School».

Захід відбувся в рамках Проєкту Create Creative Entrepreneurs програми Creative Spark: Higher Education Enterprise Programme від British Council та за підтримки Української Асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти (УАРМБО).

У заході взяли участь представники університетів, громадських організацій, навчальних центрів і коледжів з 18 регіонів, а саме: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Чернігівської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької областей та міста Києва.

Учасники ознайомилися з теорією й практикою організації підприємництва, особливостями залучення грантових ресурсів, використанням цифрових технологій на підприємстві.

У фінальний день навчання учасники взяли участь у корисному і цікавому вебінарі «Як використовувати вправу Dragons Den’ на занятті та під час оцінювання / How to use the Dragons Den’ activity in class and in assessment» від Patricia Wilson з University of Bedfordshire.