СНУ ім. В. Даля продовжує роботу з компанією EPAM Systems

СНУ ім. В. Даля продовжує роботу з компанією EPAM Systems

Компанія EPAM Systems в особі Дениса Гриньова і Михайла Хижняка провела зустріч з представниками 22 українських університетів, які беруть участь в проєкті перенесення власної інфраструктури й веб-сервісів до хмарного сховища Amazon AWS. СНУ ім. В. Даля також став учасником цього проєкту.

На зустрічі обговорили варіанти подальшої довготривалої співпраці та забезпечення сталого функціонування веб-ресурсів університетів у воєнний та післявоєнний період. У планах подальшої роботи є створення окремих AWS-акаунтів університетів для гнучкого та ефективного керування виділеними хмарними ресурсами.

СНУ ім. В. Даля висловлює подяку компанії EPAM Systems та особисто керівнику EPAM University Program в Україні Денису Гриньову за внесок в забезпечення сталого функціонування українських закладів вищої освіти в ці складні часи.

Компанія EPAM Systems Inc. (NYSE: EPAM) заснована в 1993 році. Сьогодні є провідним світовим постачальником послуг з розробки програмного забезпечення і цифрових платформ, дизайн-агентством. Використовуючи свій багаторічний технологічний досвід і компетенції в сфері консалтингу, дизайну та інноваційних стратегій, EPAM тісно співпрацює зі своїми клієнтами. Команди професіоналів EPAM працюють із замовниками в більш ніж 30 країнах в Північній Америці, Європі, Азії і Австралії.  

На думку найбільших світових незалежних дослідницьких агентств EPAM є лідером в декількох категоріях. Починаючи з 2013 року, щорічно визнається однією із 4 технологічних компаній, що входять до списку Forbes  25 найбільш швидкозростаючих публічних технологічних компаній.