Аграрний факультет випустив перших бакалаврів і магістрів з дипломами СНУ ім. В. Даля

Аграрний факультет випустив перших бакалаврів і магістрів з дипломами СНУ ім. В. Даля

Відбувся випуск бакалаврів і магістрів Аграрного факультету. Цього року дипломи отримали 48 випускників спеціальностей 101 Екологія, 192 Будівництво та цивільна інженерія, 201 Агрономія, 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва, 208 Агроінженерія, 211 Ветеринарна медицина.

Привітали випускників в.о. декана Лілія Мартинець, завідувачі кафедр, викладачі факультету та гості, серед яких були співробітники Луганського національного аграрного університету.

Під час заходу присутні згадали Луганський національний аграрний університет, адже випускникам магістерського та бакалаврського рівнів випала честь вступати саме в цей університет у 2021 і 2019 роках відповідно. Але час не стоїть на місці, він вніс свої корективи в життя тих, хто працював та навчався в ЛугНАУ. Сьогодні саме ці здобувачі вищої освіти стали першими випускниками Аграрного факультету Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля.

Аграрний факультет випустив перших бакалаврів і магістрів з дипломами СНУ ім. В. Даля

Усі присутні вшанували хвилиною мовчання героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Вшанували світлу пам’ять нашого захисника Михайла Вікторовича Логвиненка, старшого викладача кафедри механізації виробничих процесів у агропромисловому комплексі, яким нині гордяться сім’я, університетська родина, Україна, бо він віддав своє життя за мир на нашій землі.

Зворушливі, теплі слова, сповнені глибокої поваги та вдячності усім викладачам за створення належних умов для навчальної та позанавчальної діяльності студентів, для практичного засвоєння професійних вмінь та навиків пролунали від випускників Ярослава Озоруби, Олександра Чуліна, Данііла Градова.

Вітаємо вас, дорогі випускники!