Професорка СНУ ім. В. Даля отримала кваліфікацію міжнародного лектора

Професорка СНУ ім. В. Даля отримала кваліфікацію міжнародного лектора

Завідувачка кафедри психології та соціології СНУ ім. В. Даля, професорка Юлія Бохонкова закінчила Міжнародну програму підвищення кваліфікації “Нобелівські Лауреати: вивчення досвіду та професійних досягнень для формування успішної особистості та трансформації оточуючого світу” для керівників закладів освіти і науки та педагогічних і науково-педагогічних працівників. Завдяки стажуванню науковиця підтвердила отримання кваліфікації міжнародного лектора.

Програма фінансується за рахунок міжнародного гранту, наданого IHBI за фінансової підтримки ОАЕ, Італії, Болгарії, США, Ізраїлю та Китаю, а також залучення благодійних внесків.

Метою стажування стало підвищення рівня теоретичної та практичної підготовки, набуття досвіду провадження науково-дослідної діяльності, забезпечення інформаційного обміну та розширення наукових контактів, а також вдосконалення та набуття необхідних загальних і професійних практичних компетентностей.

Розробником Програми виступив International Historical Biographical Institute (Dubai – New York – Rome – Burgas – Jerusalem – Beijing). Керівник стажування –директор Міжнародної програми стажування, професор Річард Дженкінс.