Відбулася Конференція трудового колективу

Зміни до Статуту університету були запропоновані Вченою радою університету і прийняті вищим органом громадського самоврядування – Конференцією трудового колективу.

Перший проректор Дмитро Марченко озвучив зміни до Статуту університету, які мала затвердити Конференція. Перша стосувалася зміни юридичної адреси на адресу фактичного перебування університету у м. Києві, вул. Іоанна Павла ІІ, 17.

Відбулася Конференція трудового колективу

Також Статут було запропоновано змінити в тій частині, де міститься перелік структурних підрозділів, а саме, факультетів, шляхом утворення нового Факультету здоров’я людини для розвитку напрямів навчання медичного спрямування, які знадобляться у післявоєнний час, і ліквідації Факультету міжнародних відносин як такого, що не відповідає вимогам законодавства за кількістю студентів денної форми навчання.

Відбулася Конференція трудового колективу

Ректорка Ольга Поркуян повідомила про запропонований розподіл кафедр між факультетами за новою структурою, а саме:

  • кафедра політології та міжнародних відносин – Юридичний факультет;
  • кафедра міжнародної економіки та туризму – Факультет економіки та управління;
  • кафедра іноземних мов та професійної комунікації,  кафедра романо-германської філології та перекладу, кафедра педагогіки – Факультет гуманітарних та соціальних наук;
  • кафедра психології та соціології, кафедра здоров’я людини та фізичного виховання, кафедра фармації, виробництва та технологій – Факультет здоров’я людини.
Відбулася Конференція трудового колективу
Відбулася Конференція трудового колективу

Делегати Конференції більшістю голосів прийняли запропоновані адміністрацією зміни до Статуту. Також до складу Вченої ради було  включено професора кафедри інформаційних технологій та програмування, директора Центру ІТ-рішень Олега Захожая.

Відбулася Конференція трудового колективу

Ольга Поркуян повідомила про облаштування нової локації університету, обладнанням, безперебійним електропостачанням та інтернетом, яке відбувається з допомогою міжнародних партнерів, і означила основні напрямки діяльності університету: якість освіти, дуальна освіта, цифровізація, інтернаціоналізація.