З порядком оцінювання результатів навчання ознайомилися на Аграрному факультеті

Студенти, співробітники, викладачі Аграрного факультету взяли участь семінарі – прес-конференції на тему «Система оцінювання здобувачів вищої освіти». Презентаційний тематичний виступ на семінарі підготовила в.о. декана факультету Лілія Мартинець, організаційну частину виконала в.о. голови студентської ради факультету Єлизавета Осокіна. 

Лілія Мартинець роз’яснила сутність кредитно-модульної системи організації навчального процесу, форми, методи, критерії оцінювання знань студентів; розповіла про те, що зі всіма аспектами оцінювання здобувачі вищої освіти ознайомлюються на першому занятті будь-якої дисципліни, а також шляхом ознайомлення з силабусами навчальних дисциплін; підкреслила, що процедуру повторного проходження контрольних заходів висвітлено у Положенні про порядок оцінювання результатів навчання здобувачів вищої освіти у Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля.

Після виступу здобувачі факультету («кореспонденти») поставили запитання доповідачці відповідно до тематики заходу.

Учасники заходу акцентували увагу на важливості посилення тісного контакту та організації зворотнього зв’язку між всіма учасниками освітнього процесу для поліпшення якості освітньої діяльності на факультеті.