В гостях у студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського

Команда активних здобувачів вищої освіти СНУ ім. В. Даля відвідали Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського і зустрілися зі студентами закладу. Це була чудова можливість познайомитися з історією та сучасним станом одного з найпрестижніших вишів України, а також побачити на власні очі його наукові та освітні досягнення, прогулятися університетським кампусом, відвідати музеї, познайомитися з моделлю залучення студентів до активного позанавчального життя.

В гостях у студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського

У ході заходу студенти мали змогу ознайомитися з історію університету, досягненнями українських винахідників у галузі авіації, експонатами перших летальних апаратів.

Студенти обох університетів взяли участь у комунікаційному тренінгу, під час якого вони обмінювалися думками, ідеями та досвідом, а також грали в рольові ігри та виконували завдання. Це була цікава та корисна практика для розвитку навичок спілкування, взаємодії та співпраці в команді.

В гостях у студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського

Зустріч студентів СНУ ім. В. Даля та студентів КПІ була успішною та плідною. Вона сприяла зміцненню дружнього співробітництва між двома університетами, а також розширенню кругозору та професійного зростання студентів.

В гостях у студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського

Захід був організований Тетяною Сотніковою, заступницею декана Факультету інформаційних технологій та електроніки з навчально-виховної роботи СНУ ім. В. Даля, та Ольгою Демиденко, начальницею відділу академічної мобільності, заступницею декана Факультету лінгвістики з навчально-виховної роботи та міжнародної діяльності КПІ ім. Ігоря Сікорського.