Участь викладачів і студентів Факультету інженерії у мультидисциплінарній  науково-практичній конференції

Викладачі кафедри електричної інженерії Факультету інженерії спільно зі студентами взяли участь у Міжнародній мультидисциплінарній науково-практичній інтернет-конференції молодих дослідників, здобувачів вищої освіти та науковців «Сучасна наука: інновації та перспективи», організованій та проведеній Київським інститутом залізничного транспорту Державного університету інфраструктури та технологій.

Завідувач кафедри електричної інженерії, к.т.н., доц. Євген Руднєв, доцентка кафедри електричної інженерії, к.т.н., доц. Інна Мелконова, доцент кафедри машинобудування та прикладної механіки, к.т.н., доц. Григорій Мелконов та професор кафедри логістичного управління та безпеки руху на транспорті, д.т.н. проф. Ірина Кириченко були членами наукового комітету конференції.

Поставлені цілі конференції були досягнуті у повному обсязі. Це обмін науково-технічною інформацією; вивчення перспективних шляхів та сучасних досліджень між вітчизняними та закордонними вченими; розширення наукового кругозору дослідників із відповідних галузей знань; інформування широкого кола науковців та практиків щодо існуючої сучасної проблематики в галузях та встановлення контактів, а головне, налагодження зв’язків фахівців наукових, навчальних та виробничих вітчизняних і закордонних закладів.