Участь науковиці СНУ ім. В. Даля у Форумі викладачів громадянської освіти

Доцентка кафедри публічного управління, менеджменту та маркетингу Наталія Ткаченко, яка є сертифікованою викладачкою курсу «Демократія: від теорії до практики», взяла участь у роботі Форуму викладачів громадянської освіти.

Форум був організований ГО «Асоціація викладачів громадянської освіти» за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем (IFES), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства міжнародних справ Канади та британської допомоги від уряду Великої Британії.

Під час роботи Форуму викладачі розглянули питання сучасного стану громадянської освіти в Україні в умовах повномасштабного вторгнення, перспективи розвитку громадянської освіти у післявоєнний період, роль курсу «Демократія: від теорії до практики» у розвитку громадянської освіти в Україні.

Участь науковиці СНУ ім. В. Даля у Форумі викладачів громадянської освіти

Також учасники форуму мали можливість взяти участь у телемості  з викладачами «Демократія: від теорії до практики» в Грузії, ознайомитися з їх досвідом викладання та більш ґрунтовно визначити тенденції й перспективи розвитку громадянської освіти в Україні.