Науковиці Аграрного факультету взяли участь у роботі Ради деканів і підкомісій з двох спеціальностей

Засідання Ради деканів і підкомісій зі спеціальностей 211 «Ветеринарна медицина» й 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» Науково-методичної комісії з аграрних наук та ветеринарії сектору вищої освіти Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України відбулося в змішаному форматі 14 вересня 2023 року в Києві.

На засіданні розглядались пропозиції щодо створення Комісії з питань біоетики в Україні, а також пропозиції щодо внесення змін до Стандарту вищої освіти зі спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до переліку галузей знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти» від 16 грудня 2022 р. № 1392.

Науковиці Аграрного факультету взяли участь у роботі Ради деканів і підкомісій з двох спеціальностей

У засіданні взяв участь заступник Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Держпродспоживслужби Сергій Захарін.

Модератором заходу виступив Голова Ради деканів Микола Цвіліховський, декан факультету ветеринарної медицини, доктор біологічних наук, професор, академік НААН України, співмодератором – Тетяна Дудус, кандидатка педагогічних наук, завідувачка науково-методичного кабінету біотехнологій та ветеринарної медицини Державної установи «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» Міністерства освіти і науки України.

Від СНУ ім. В. Даля в засіданні очно взяли участь деканеса Аграрного факультету Лілія Мартинець і завідувачка кафедри здоров’я тварин і екології Людмила Пархоменко.

Науковиці Аграрного факультету взяли участь у роботі Ради деканів і підкомісій з двох спеціальностей

Участь у засіданні взяли всі декани факультетів ветеринарної медицини України та члени науково-методичних комісій зі спеціальностей 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».

Наприкінці засідання учасники окреслили перспективні питання на наступні засідання.