Вивчення досвіду країн ЄС з дотримання академічної доброчесності

Викладачі кафедри технологій легкої промисловості Галина Ріпка та Євген Мазнєв взяли участь у Міжнародному підвищенні кваліфікації на тему: «Академічна доброчесність при підготовці магістрів та здобувачів ступеня доктора філософії (phd) в країнах Європейського Союзу та Україні».

Розробник курсів – IBR LPNT ( m. Lublin) ГО «Міжнародна фундація науковців та освітян». Мета вебінару – звернути увагу освітян на питання впровадження академічної доброчесності у закладах вищої освіти України та актуальні аспекти Європейського досвіду дотримання академічної доброчесності при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії (PhD).

Вивчення досвіду країн ЄС з дотримання академічної доброчесності
Вивчення досвіду країн ЄС з дотримання академічної доброчесності

Напрями розгляду питання: академічна доброчесність при підготовці магістрів в Україні, сучасні світові стандарти академічного письма: від теорії до практики (з урахуванням вимог провідних світових видавництв та університетів); ефективні політики академічної доброчесності при підготовці магістрів та здобувачів ступеня доктора філософії в Україні; академічна доброчесність та навички якісного академічного письма як важливі компетентності здобувачів вищої освіти.