На аграрному факультеті готуються до захисту кваліфікаційних робіт

Фахівці кафедр Аграрного факультету провели методичний семінар для випускників магістерського рівня навчання з підготовки кваліфікаційних робіт.

Деканеса Аграрного факультету Лілія Мартинець звернула увагу на важливість цього періоду в навчанні. Голова методичної комісії, доцент кафедри механізації сільського господарства Олексій Овчаренко презентував методичні рекомендації до підготовки та захисту кваліфікаційних робіт, які були затверджені напередодні методичною комісією факультету, розказав про їх структуру та оформлення, висвітлив питання дотримання академічної доброчесності та порядок перевірки робіт на плагіат, а також організацію безпосередньо їх захисту в екзаменаційній комісії.

Про особливості роботи на окремих спеціальностях факультету доповіли провідні викладачі Валентина Могутова, Людмила Берестова, Ірина Єрмакович, Вадим Волох, Людмила Пархоменко. Під час методичного семінару було багато запитань з боку студентів щодо процедури захисту, перевірки на плагіат, накладання цифрових підписів на роботу тощо. Така активність студентів показує про їх відповідальне ставлення до написання кваліфікаційних робіт, а також про важливість проведення подібних заходів.