Участь у заході з академічної доброчесності

Студенти та викладачі СНУ ім. В. Даля взяли участь у круглому столі з академічної доброчесності на тему «Академічна доброчесність: досвід, практики, виклики, поступ».

Захід було організовано Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».

Участь у заході з академічної доброчесності

До уваги учасників заходу було представлено змістовні доповіді та презентації:

– “Академічна доброчесність як стандарт поведінки і безумовна вимога часу”, Олена Рижко, доктор наук із соціальних комунікацій, професор кафедри видавничої справи та редагування Навчально-наукового інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка

Участь у заході з академічної доброчесності

– “Політики академічної доброчесності, відкритої науки та штучного інтелекту в ЗВО: як забезпечити ефективну взаємодію?”, Артем Артюхов, член Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, керівник Групи сприяння академічній доброчесності Сумського державного університету

Участь у заході з академічної доброчесності

– “Імплементація принципів академічної доброчесності в практику діяльності університетів. Проблеми та шляхи вирішення”, Анатолій Мельниченко, проректор КПІ ім. Ігоря Сікорського.

В заході від СНУ ім. В. Даля взяли участь здобувачі вищої освіти спеціальності 053 Психологія (освітньої програми «Психологія») та викладачі кафедри психології та соціології Факультету здоров’я людини, а також завідуюча кафедри хімічної інженерії та екології Факультету інженерії Інна Кравченко.