Лекція від лікарки про практико-орієнтовану підготовку фізичних терапевтів

Студенти Факультету здоров’я людини відвідали гостьову лекцію щодо практико-орієнтованої підготовки фізичних терапевтів в закладах вищої освіти України лікаря клінічної міської дитячої лікарні №1 м. Києва Наталії Чепурної.

Під час презентації спікерка розповіла про важливість створення та роботи мультидисциплінарної команди в процесі лікування та підготовки індивідуальної програми реабілітації пацієнта, розглянула питання використання телемедицини в професійній діяльності реабілітолога та надання медичної допомоги через засоби дистанційного зв’язку.

Лекція від лікарки про практико-орієнтовану підготовку фізичних терапевтів

Особливу увагу учасники приділили механізму та умовам проведення єдиного державного кваліфікаційного іспиту для здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 227 Терапія та реабілітація і  представили добірку ситуативних задач основних реабілітаційних заходів.

Лекція від лікарки про практико-орієнтовану підготовку фізичних терапевтів

У заході взяли участь здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, що навчаються на освітній програмі Фізична реабілітація, ерготерапія спеціальності 227 Терапія та реабілітація (227 Фізична терапія, ерготерапія). Організатори зустрічі – завідувачка та викладачі кафедри здоров’я людини та фізичного виховання, к.пед.н. Олена Ткачук. До лекції був залучений декан Факультету здоров’я людини, д.т.н., професор Вадим Тарасов.