Майбутні фармацевти проходитимуть практику у відомій мережі аптек

Відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Східноукраїнським національним університетом імені Володимира Даля (м. Київ) і мережею аптек ”Бажаємо здоров’я”.  

Ціль – сприяння підвищенню якості освіти через підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників та проходження практики здобувачами вищої освіти спеціальності 226 Фармація, промислова фармація. Сторони керуються взаємною зацікавленістю в спільному розвитку освітньої діяльності у сфері вищої освіти, наукового, методичного та інноваційного потенціалу, в тому числі проведенні спільних заходів. 

Національна мережа аптек «Бажаємо здоров’я» – команда професіоналів, які прагнуть забезпечити своїх споживачів виключно ефективною, безпечною, якісною продукцією та професійною фармацевтичною опікою.

«Бажаємо здоров’я» – це мережа сучасних аптек, яка забезпечує якісне обслуговування пацієнтів за рахунок пропозиції широкого асортименту лікарських засобів, засобів гігієни, БАД (біологічно активних добавок).

У команді працюють понад 4200 співробітників та понад 1000 аптек. Завдяки регулярним курсам підвищення кваліфікації та професійним тренінгам, знання фармацевтів першого столу та завідувачів аптек постійно поповнюються сучасною інформацією з різних напрямків аптечної справи.

Мережа аптек «Бажаємо здоров’я» отримала високу нагороду в фармацевтичній галузі – «ПАНАЦЕЯ» і отримала звання кращої аптечної мережі у 2015 і 2017, 2018 роках. Визначення переможця проводилося авторитетними національними та міжнародними компаніями за наступними критеріями: високий професіоналізм, широкий асортимент продукції, високий контроль якості, інноваційні технології продажу, власна довідкова служба, онлайн-доставка за допомогою інтернет-аптеки та інші критерії.

Кожний аптечний заклад мережі забезпечений відповідною кількістю спеціалістів та має більш ніж достатній асортимент, що налічує понад 6-6,5 тисяч найменувань товарів вітчизняних та зарубіжних виробників гарантованої якості.

Аптеки мережі «Бажаємо здоров’я» приймають участь у багатьох соціальних проєктах та програмах. В складі мережі наявні центри здоров’я (артеріальної гіпертензії, шкіри), в яких кожний бажаючий може отримати безкоштовну консультацію.  

Мережа аптек «Бажаємо здоров’я» може забезпечити всі розділи (заочної частини навчання) програми інтернатури з фаху «Фармація». Враховуючи високий професійний та освітній рівень співробітників, наявність в мережі відповідного обладнання та швидку динаміку росту, компанія має можливість закріпити їх на практиці, а найкращих студентів забезпечити роботою.