СНУ ім. В. Даля долучається до роботи гуманітарного хабу

Представники СНУ ім. В. Даля – начальник Центру організаційно-методичного забезпечення освітньої діяльності Павло Боровік і начальниця відділу профорієнтації Лариса Лелюх взяли участь в урочистому відкритті гуманітарного хабу з комплексної допомоги внутрішньо переміщеним особам Старобільщини в м. Києві в рамках роботи «Координаційного центру з питань забезпечення реалізації прав і свобод внутрішньо переміщених осіб Старобільської районної військової адміністрації Луганської області».

СНУ ім. В. Даля долучається до роботи гуманітарного хабу

Присутніх привітав  голова Старобільської районної військової адміністрації Володимир Череватий, який подякував  усім за співпрацю і взаємодопомогу  та ознайомив із напрямками діяльності хабу. Він зауважив, що це буде не тільки місце спілкування й надання гуманітарної допомоги, а й місце надання психологічної, медичної  та соціальної підтримки внутрішньо переміщених громадян.

СНУ ім. В. Даля долучається до роботи гуманітарного хабу

На заході були присутні представники районних та обласних адміністрацій Луганщини та м. Києва, заступниця голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко, освітянські делегації з Київського економічного університету та фахового коледжу Луганської державної академії культури та мистецтв, науковці Національної академії наук.  

До заходу долучились представники Міжнародної асоціації лікарів світу (Німеччина), Центру  підтримки сім’ї, Управління пенсійного фонду України.

СНУ ім. В. Даля долучається до роботи гуманітарного хабу

Представники СНУ ім. В. Даля, перш за все, побачили коло питань для співпраці. В перспективі – підписання меморандуму з метою надання науково-консультативних та освітніх послуг з боку Університету та розширення кола стейкхолдерів і баз практичної підготовки, насамперед в агропромисловому комплекс, з боку Старобільської районної державної адміністрації.

Учасники заходу побажали організаторам хабу успіхів у важливій діяльності, яка зараз згуртовує внутрішньо переміщених осіб.