Співпраця заради працевлаштування студентів

Відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Східноукраїнським національним університетом імені Володимира Даля (м. Київ) і Товариством з обмеженою відповідальністю «ПОДОРОЖНИК КИЇВ».  

Ціль – сприяння удосконаленню й забезпеченню надання фармацевтичної опіки населенню регіону, ефективному використанню матеріальних, кадрових ресурсів і наукового потенціалу Університету і Аптечної мережі, направлених на поліпшення здоров’я населення, організації й удосконалення якості фармацевтичної освіти в рамках ОП “Фармація, промислова фармація”.

Співпраця заради працевлаштування студентів

Сторони керуються взаємною зацікавленістю в спільному розвитку освітньої діяльності у сфері вищої освіти, наукового, методичного та інноваційного потенціалу, в тому числі проведенні спільних заходів.

Мережа аптек “Подорожник” – сильна та динамічна компанія, яка постійно розвивається і є лідером фармацевтичного ринку. Це всеукраїнська мережа аптек, що налічує понад 1800 точок, і кількість зростає щодня. “Подорожник” працює на ринку 24 роки, а число працівників компанії перевищує 9000 людей.

У листопаді 2021 року мережа запустила платформу можливостей “Подорожник START”, яка співпрацює з понад 69 освітніми закладами. Більш як 1350 студентів вже працевлаштовані через платформу Подорожник START у компанію. Платформа надає можливість проведення практик і стажування для студентів різних спеціальностей та інтернатури для випускників фармацевтичного відділення. 

Подорожник –  це компанія, яка відкрита для молоді та створює можливості для працевлаштування.