Практичний досвід цифрового моделювання

Викладачі кафедри комп’ютерно-інтегрованих систем управління отримали можливість поглибити свої знання в 3D-моделюванні та відкрити нові перспективи завдяки відвідинам цифрової зуботехнічної лабораторії UADent, які відбулися завдяки випускниці Університету Анні Жуваці, яка там працює.

Викладачі кафедри змогли  поглибити свої знання в галузі цифрового моделювання, відвідавши зали з фотополімерними 3D-принтерами, з печами для обжигу/лиття та зали, де кілька десятків співробітників ювелірно доводять прототипи до ідеалів.

Провідний фахівець лабораторії Богдан Откидач розкрив тонкощі роботи з обладнанням CAD/CAM та 3D-принтерами, а також показав внутрішній контроль якості на кожному етапі процесу. Це надало викладачам можливість побачити власними очима, як сучасні технології впливають на розвиток стоматологічної галузі.

Знайомство з лабораторією UADent – це не лише навчальний досвід, а й можливість збагатити свої знання та впровадити нові ідеї у навчальний процес. Викладачі кафедри комп’ютерно-інтегрованих систем управління очікують на скоре отримання фотополімерного 3D-принтера.