СНУ ім. В. Даля тріумфує на виставці «Освіта та кар’єра – 2024»

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля знову підтвердив статус одного з найкращих університетів України, здобувши низку престижних нагород на виставці «Освіта та кар’єра – 2024».

Університет здобув почесне звання «Лідер вищої освіти України», що стало визнанням високої якості освіти, наукової діяльності й інноваційних підходів до навчання, які впроваджуються в Університеті.

Окрім цього Університет отримав Гран-прі в номінації “Цифровий університет – крок до побудови глобальної цифрової освітньої екосистеми”. Ця нагорода підтверджує лідерські позиції СНУ ім. В. Даля у впровадженні сучасних цифрових технологій в освітній процес та наукову діяльність. Сертифікат автора за цією номінацією також отримав Олег Захожай, в.о. завідувача кафедри інформаційних технологій і програмування.

СНУ ім. В. Даля тріумфує на виставці «Освіта та кар’єра – 2024»

«Ми пишаємося цими досягненнями, адже вони є свідченням нашої наполегливої праці та прагнення до постійного вдосконалення. Отримані нагороди – це не лише визнання наших здобутків, але й стимул для подальшого розвитку та нових звершень. Це визнання наполегливої праці та відданості наших викладачів, співробітників та студентів, які роблять наш університет таким особливим», – зазначила ректорка СНУ ім. В. Даля Ольга Поркуян.

СНУ ім. В. Даля тріумфує на виставці «Освіта та кар’єра – 2024»

СНУ ім. В. Даля запрошує абітурієнтів долучитися до дружної та динамічної студентської спільноти та стати частиною успішного майбутнього!

В університеті ви знайдете:

  • Широкий спектр спеціальностей: 74 спеціальності бакалаврату, 56 спеціальностей магістратури та 17 спеціальностей аспірантури.
  • Якісну освіту: досвідчений викладацький склад, сучасна матеріально-технічна база та інноваційні методи навчання.
  • Можливості для саморозвитку: активне студентське життя, участь у наукових проєктах, стажування в Україні та за кордоном.
  • Шанс стати частиною успішного колективу: випускники СНУ ім. В. Даля – це успішні люди, які роблять значний внесок у розвиток України та світу.

Дізнайтеся більше про СНУ ім. В. Даля та зробіть перший крок до успішного майбутнього!