Перемога у благодійному напівмарафоні

Студент СНУ ім. В. Даля Андрій Ігнатенко (група ПС-236зм, Факультет здоров’я людини) став переможцем на дистанції 10 кілометрів благодійного напівмарафону від Нової пошти “Не зупиняйся”, а також у складі команди “Сєвєродончанє” здобув перемогу в командній естафеті на дистанції 5 кілометрів.

Протягом двох днів у забігах у Львові взяли участь понад 3000 бігунів з усієї країни, зокрема, військові з центру “Незламні”, ветерани на протезах, волонтери, професійні бігуни та аматори. У забігах взяли участь також співзасновник New Run Максим Кривенко, шоумен Анатолій Анатоліч та відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко. Від початку повномасштабного вторгнення це вже другий біговий офлайн-захід, який організувала Нова пошта спільно з NewRun. Напівмарафон “Не зупиняйся” присвятили українцям, які щодня наближають нашу перемогу.

Під час заходу було зібрано два мільйони гривень на реабілітацію поранених військових.

«Марафони Нової пошти – це насамперед випробування власних сил кожного з нас. І вияв вдячності й підтримки людям, які не зупиняються в боротьбі за нашу свободу та майбутнє України. Сьогодні разом з нами бігли наші військові з центру реабілітації “Незламні”. Це люди, які власним прикладом надихають і мотивують рухатись, боротись, не зупинятись. Ми дякуємо кожному, хто брав участь у забігах і долучився до важливої місії – зібрати кошти на реабілітацію пацієнтів центру “Незламні”, –  зазначила Інна Поперешнюк, співзасновниця Нової пошти.