Лекція про перспективи використання Power BI в Україні

Альона Сухоносова, фінансова менеджерка ТОВ «Перша чарівна скриня», провела гостьову лекцію на тему «Бізнес-аналітика при використанні Power BI” для студентів і викладачів кафедри фінансів та банківської справи.

Power BI — це колекція програмних служб і додатків від Microsoft, які взаимодіють між собою, для консолідації даних у візуально імерсивні та інтеграційні аналітичні дані.

Під час гостьової лекції Альона Сухоносова поділилася власним досвідом та результатами зарубіжних досліджень щодо впровадження електронних аналітичних систем на підприємстві, як їх використання впливає на ефективність аналізу фінансової діяльності підприємства.

Пані Альона розповіла про важливість, напрями, потенціал та перспективи використання Power BI в Україні при проведенні бізнес-аналізу та створенні аналітичних фінансових моделей розвитку підприємства.

Особливу зацікавленість у студентів викликали питання можливостей опанування системи Power BI та можливого впливу набутих навичок для подальшого працевлаштування.