Наукові та практичні питання транспортної галузі обговорили на конференції

Відбулася Міжнародна науково-практична конференція науковців, викладачів, аспірантів та студентів “ТРАНСПОРТ: НАУКА ТА ПРАКТИКА”. Проведення конференції спільними зусиллями кафедри залізничного, автомобільного транспорту та підйомно-транспортних машин СНУ ім. В. Даля (м. Київ) та кафедри «Експлуатація портів та технологія вантажних робіт» Одеського національного морського університету за підтримки громадської платформи «Ініціатива трьох морів – Україна» стало гарною традицією, яка, безумовно, триватиме й надалі.

Конференція проводилася за секціями: «Транспортні системи, технології та логістика», «Транспортні засоби та безпека перевезень», «Транспортна інфраструктура», «Економіка та правове забезпечення транспорту», «Інформаційні технології в логістичних і транспортних системах».

Наукові та практичні питання транспортної галузі обговорили на конференції

Участь у конференції взяли понад 100 учасників із 14 закладів вищої освіти України, а також науковці та практики з Brno University of Technology (Брно, Чехія), Vilnius Gediminas Technical University (Вільнюс, Литва), University of Žilina (Жиліна, Словаччина), Kompany ZDAS (Прага, Чехія), Transport company AVA Carrier LLC, Lincoln, NE (США).

З доповідями виступили досвідчені науковці та молоді вчені. Доброзичлива і професійна дискусія супроводжувала доповіді  учасників конференції.

Наукові та практичні питання транспортної галузі обговорили на конференції

Організатори конференції щиро вдячні усім учасникам за актуальні доповіді та активну участь у роботі заходу!