Лекція про дослідження депопуляції

Економіст і соціолог Томаш Еван, доктор філософії, професор факультету інформаційних технологій Чеського технічного університету (м. Прага) провів гостьову лекцію-дискусію на тему: «Депопуляція, її причини та вплив на європейське суспільство» для студентів економічних спеціальностей, організовану кафедрою публічного управління, менеджменту та маркетингу.

Томаш Еван розповів студентам про галузь своїх наукових інтересів, презентував свою нову книгу «Economics before Economics», звернув увагу студентів на те, що депопуляція – велика проблема, зазначив її наслідки для суспільства, навів цікаві аналітичні дані.

Позитивним моментом лекції-дискусії було саме дискусійне обговорення проблематики, студенти активно ставили запитання щодо думки спікера про депопуляцію і важливість її дослідження для України й отримували вичерпні відповіді.

Лекція про дослідження депопуляції

Лекція-дискусія відбулася в творчій та дружній атмосфері, а представлена інформація зацікавила студентів, які відчули важливість і перспективність наукового дослідження питання особливо для нашої країни і її повоєнного відновлення.