Успішна студентська робота з транспортного моделювання

Успішно завершився конкурс студентських робіт з транспортного моделювання, організований компанією “Беспалов Лаб“ – офіційним дистриб’ютором компанії PTV Group (Німеччина) в Україні.

Конкурс тривав з 23 лютого по 15 травня і зібрав найкращих студентів – транспортних моделерів з українських університетів. А саме Вінницький національний технічний університет, Луцький національний технічний університет, Національний університет Полтавська політехніка, Національний університет водного господарства та природокористування, Черкаський державний технологічний університет і Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля.

Вступне слово взяв директор “Беспалов Лаб“ Дмитро Беспалов, який розповів про значення транспортного моделювання в сучасному світі. Він підкреслив важливість розвитку технологій і методів моделювання для підвищення рівня транспортного моделювання, про універсальність мови моделювання у світі та ті можливості, які надає дана сучасна технологія.

Цей конкурс став значущою подією для студентів спеціальності 275 Транспортні технології (за видами), надавши їм можливість продемонструвати свої знання та вміння в транспортному моделюванні за допомогою програмного середовища PTV Vissim, а також привернути увагу потенційних роботодавців. Учасники показали високий рівень підготовки та вміння презентувати свої проєкти.

Від Університету у конкурсі взяв участь студент кафедри логістичного управління та безпеки руху на транспорті групи ОПАТ-23дм, 1-го курсу магістратури освітньо-професійної програми «Транспортні технології та управління на автомобільному транспорті» Богдан Юров під керівництвом доцента кафедри Сергія Клюєва.

Його робота була визначена однією з найкращих серед учасників. В ній автор представив велику кількість об’єктів, серед яких були імітовані маршрути громадського транспорту, рух вантажного та автомобільного транспорту. За основу проєкту студент взяв побудову напруженої транспортної розв’язки в передмісті Києва. Викладачі закладів вищої освіти, які взяли участь у конкурсі, відзначили масштаб та складність даної роботи.

Успішна студентська робота з транспортного моделювання

Конкурс також став чудовою нагодою для учасників з різних університетів обмінятися досвідом, познайомитися з роботами колег та встановити нові зв’язки у сфері транспортного моделювання. Взаємодія між студентами та професіоналами забезпечує створення сприятливого середовища для подальшого розвитку та розширення галузі транспортного моделювання.

Усі учасники отримали сертифікати, а переможці – цінні подарунки від компанії “Беспалов Лаб“.