Доступно про нові можливості навчання у СНУ ім. В. Даля

Тривають профорієнтаційні заходи СНУ ім. В. Даля в рамках підготовки до вступної кампанії 2024 року, третьої для Університету після переміщення до Києва. Черговий захід відбувся в Дніпровській громаді.

Представниця кафедри практичної психології та соціальної роботи Ірина Єрмоліна відвідала Дніпровський ліцей № 130, Дніпровський ліцей № 28 і Сєвєродонецький хаб у цьому місті, який надає послуги переселенцям з Луганщини.

Цей захід пройшов у рамках підписаного меморандуму про співпрацю між Університетом та Сєвєродонецькою міською військово-цивільною адміністрацією.

Доступно про нові можливості навчання у СНУ ім. В. Даля

Ірина Єрмоліна розповіла відвідувачам хабу та ліцеїстам про Університет, презентувала освітні програми бакалаврського та магістерського рівнів («Практична психологія», «Психологія соціальної роботи», «Психологія та освітній коучинг», «Соціальна робота», «Соціальне забезпечення», «Управління соціальними закладами») за найбільш затребуваними на сучасному ринку праці спеціальностями (231 Соціальна робота, 232 Соціальне забезпечення, 053 Психологія), розкрила перспективи навчання у СНУ ім. В. Даля, відповіла на запитання потенційних абітурієнтів.

Зустрічі виявилися надзвичайно інформативними, цікавими й насиченими. Жвавий інтерес у відвідувачів Сєвєродонецького хабу викликали можливість та особливості навчання за ваучерами, що дає право на підготовку за спеціальністю для здобуття ступеня магістра на основі ступеня бакалавра або магістра, зокрема здобутого за іншою спеціальністю, підготовку на наступному рівні освіти та підвищення кваліфікації у закладі освіти.

Профорієнтаційні заходи тривають!