Обговорили виклики для громадянської освіти в Україні в умовах війни

Відбувся ІІ Всеукраїнський Форум викладачів громадянської освіти у форматі офлайн, учасниками якого стали викладачі курсу “Демократія: від теорії до практики”.

Від СНУ ім. В. Даля на Форумі була присутня завідувачка кафедри конституційного права, к.ю.н., проф. Галина Татаренко, яка викладає дисципліну “Демократія: від теорії до практики” з 2022 року.

Обговорили виклики для громадянської освіти в Україні в умовах війни

На Форумі відбулося обговорення наставництва та менторства у викладанні курсу, а також проблеми мотивації для викладачів і студентів у громадянській освіті. Учасники мали два насичених дня, наповнених активностями, дискусіями, спілкуванням та обміном досвідом викладання громадянської освіти. Викладачі багатьох провідних закладів вищої освіти України обговорили сучасний стан і виклики для громадянської освіти в Україні в умовах війни.

Щиро вдячні організаторам – ГО “Асоціація викладачів громадянської освіти” за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем (IFES), Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та британської допомоги від уряду Великої Британії.