Участь у спецкурсі в галузі локальної водопідготовки

Завідувачка кафедри хімічної інженерії та екології Інна Кравченко долучилася до спеціалізованого курсу «Сучасні методи локальної водопідготовки», який надає слухачам – викладачам профільних вузів – актуальну інформацію прикладної спрямованості щодо сучасних тенденцій і закономірностей технологічних процесів і роботи технологічних схем у галузі локальної водопідготовки.

Курс знайомить з основними проблемами та вимогами до якості питної води в Україні, традиційними методами локальної водопідготовки (механічні, сорбційні, мембранні, знезараження води), сучасними методами очищення стічних вод і розглядає основні технологічні процеси підготовки води на прикладі реалізованих проєктів в Україні та закордоном. Курс розроблений за участі вітчизняних і закордонних науковців-практиків та провідних фахівці Ecosoft, що мають досвід практичної роботи з сучасним водоочисним обладнанням.

Лектори курсу: 

  • Косогіна Ірина Володимирівна, к.т.н. доцентка кафедри ТНР, В та ЗХТ ХТФ, КПІ ім. Ігоря Сікорського, заступниця керівника Центру СВТ з навчальної роботи
  • Василюк Сергій Леонідович, к.х.н., заступник керівника Центру СВТ з дослідницької та випробувальної роботи ХТФ, КПІ ім. Ігоря Сікорського
  • Андрусишина Ірина Миколаївна, керівниця випробувального центру та завідувачка сектору з вивчення мікроелементозів ДУ “Інститут медицини праці імені Ю.І. Кундієва НАМН України”
  • Мудрик Ростислав, директор департаменту розвитку бізнесу ТОВ «НВО «Екософт»
  • Бурлакова Валерія, комерційна директорка DuPont Water Solutions у країнах Західної Європи
  • Шахновський Аркадій Маркусович, к.т.н., доцент кафедри кібернетики ХТП КПІ ім. Ігоря Сікорського

Представниця СНУ ім. В. Даля висловлює велику вдячність за запрошення та високій професіоналізм спікерів від ГО «Всеукраїнське водне товариство WaterNet» та Центру сучасних водних технологій КПІ ім. Ігоря Сікорського.