Інновації в оснащенні нових корпусів СНУ ім. В. Даля

Директор Центру ІТ рішень Олег Захожай та представники компанії IT Solutions Нікіта Завадський та Олексій Панкевич провели робочу зустріч з метою обговорення співпраці в освітній сфері та проєктній діяльності. Зокрема, прийнято рішення про запровадження спільного проєкта по розгортанню комп’ютерної мережевої інфраструктури в нових корпусах СНУ ім. В. Даля, що дозволить ефективно вести освітню, наукову та організаційну діяльність, а також повноцінно використовувати сервіси «Цифрового університету».

Мережева інфраструктура буде дозволяти здобувачам вищої освіти та працівникам університету повноцінно брати участь в освітньому процесі та наукових дослідженнях без обмежень щодо їхнього поточного розташування.

Інновації в оснащенні нових корпусів СНУ ім. В. Даля

Новітні цифрові рішення дозволять поглибити процеси онлайн-академічної мобільності, розширювати практику залучення провідних науковців та досвідчених професіоналів-практиків у різних галузях до передачі власного досвіду здобувачам  вищої освіти, а також розширити можливості для абітурієнтів щодо доступу до освіти і досліджень в найбільш зручному для них варіанті.

Для довідки. Компанія IT-Solutions – експерт у галузі захисту й управління даними. Впроваджує сучасні технічно складні рішення для ІТ-інфраструктури, надає послуги у сфері ІТ-консалтингу та інформаційної безпеки.