Розбудова нових партнерств між університетами Австрії та України

Начальниця відділу міжнародних проєктів і програм Олена Середіна взяла участь у дводенному семінарі в м. Відень щодо розбудови нових партнерств між австрійськими та українськими університетами.

Організаторами події виступили Австрійське агентство з питань освіти та інтернаціоналізації (OeAD) разом із Федеральним міністерством освіти, науки і досліджень Республіки Австрія, Міністерством освіти і науки України, Національним офісом Еразмус+ в Україні.

У заході взяли участь близько 80 учасників: представники Посольства України в Республіці Австрія, Федерального міністерства освіти, науки і досліджень Республіки Австрія, а також керівники та відповідальні за міжнародну співпрацю в університетах України та Австрії й інші.

Протягом заходу всі учасники знайомилися з описами профілів університетів України та Австрії, визначались щодо подальших двосторонніх зустрічей під час сесії Світового кафе, обмінялися досвідом співпраці України та Австрії в межах Еразмус+, сесій задля представлення університетів з обох країн та обговорення спільних ідей щодо нових конкурсів у 2025 році.