Співпраця з Центром Євмінова

Підписано договір про співпрацю між Центром Євмінова і СНУ ім. В. Даля.

Співробітництво університету з медичними центрами Євмінова полягає в організації та проведенні освітнього процесу в інклюзивному середовищі. Підготовка науково-педагогічних працівників допомагає працювати з людьми з різними фізичними можливостями. Проведення наукових досліджень і впровадження їх результатів у сферу інклюзивної освіти, реалізація державної політики у сфері вищої освіти, рекреація, фізична реабілітація та інклюзивний спорт в Україні – все це у сфері дії договору.

Також співпраця з медичними центами Євмінова сприяє професійно-орієнтаційній, навчально-методичній, психолого-педагогічній, організаційній та іншій діяльності щодо забезпечення рівного доступу всіх громадян до якісної вищої освіти. Таким чином йде підтримка здібної й обдарованої молоді, забезпечується варіативність здобуття професійної освіти, зорієнтованої на її інтеграцію в соціально-економічне середовище Європи і світу. Велика увага приділяється реалізації принципу наступності систем освіти всіх рівнів, гнучкому врахуванню демографічних, соціальних і економічних змін.

В’ячеслав Володимирович Євмінов – це не просто ім’я, це ціла епоха в історії українського спорту та медицини. Він здобув визнання в спорті, підготувавши низку чемпіонів світу та Європи, зробив значний внесок у науку й залишив по собі вагому спадщину у вигляді методики профілактики та лікування захворювань хребта, відновлення його природної функціональності.

Методика базується на дозованому навантаженні глибоких м’язів спини з використанням спеціального тренажера – профілактора Євмінова. Дана методика допомагає людям позбутися болю та покращити стан хребта, зміцнити м’язи спини, покращити кровообіг та обмін речовин в хрящовій тканині.