Майбутні журналісти захистили свої проєкти

Відбувся захист авторських випускових проєктів освітнього рівня бакалавр студентів спеціальності «061 Журналістика».

Під час захисту студенти-випускники мали змогу розповісти екзаменаційній комісії про теоретичний зміст роботи та авторські журналістські проєкти. Теми робіт охопили різноманітні сфери майбутньої професійної діяльності бакалаврів: від історії фотожурналістики до репортажів, інтервʼю та відеоматеріалів, сторітелінгу та висвітлення екологічних катастроф. Важно відзначити, що за тематикою більшість проєктів присвячені Луганщині.

Захист супроводжувався цікавими та фаховими презентаціями, студентам вдалося захистити проєкти, запропонувати шляхи їх подальшого просування, а також відповісти на запитання голови та членів комісії. Бакалаври продемонстрували високий рівень знань та зацікавленості в проєктах, завдяки чому отримали високі оцінки та вдало закінчили навчання, отримавши ступінь бакалавра.

До екзаменаційної комісії входили викладачі кафедри журналістики та українознавчих студій: доцентка Ірина Кошман, професор Олександр Глотов, старша викладачка кафедри Станіслава Зайцева. Головою комісії була професорка кафедри політологічних та культурологічних студій Ольга Смоліна.

Вітаємо студентів з успішним захистом проєктів та бажаємо успіхів в подальшій професійній діяльності!