Захист кваліфікаційних робіт таки відбувся

Студенти спеціальності Філософія, що вступили до СНУ ім. В. Даля в 2020 році, захистили кваліфікаційні роботи бакалаврів.

Своїми враженнями від захисту ділиться Наталія Шелковая, доцентка кафедри політологічних і культурологічних студій, кандидатка філософських наук: 

«Ось і захистили дипломи мої студенти гр. ФФ-20д. За 4 роки навчання ми з ними стали однією родиною. Особливо зблизила нас війна, бо весь час потрібно було перемагати дуже складні обставини. Я намагалася бути поряд і підтримувати кожного.

Особливо тяжко було моїм любим студентам гр. ФФ-20д під час написання та підготовки до захисту кваліфікаційних робіт: постійні бомбардування, вимикання світла, серйозні проблеми зі здоров’ям. Іноді вони вже говорили, що не напишуть дипломних робіт. Але я вірила в них і вселяла в них віру в себе.

І ми перемогли. Усі чудово зробили доповіді та відповіли на всі запитання. Члени комісії поставили всім гідні оцінки. Висловлюю вдячність членам комісії проф. Леонтьєвій В.М., проф. Смоліній О.О., окрему вдячність висловлюю проф. Бровендеру Ю.М.  за атмосферу доброзичливості, яка панувала під час захисту».