Гарний початок літніх канікул

Студенти та викладачі різних спеціальностей СНУ ім. В. Даля взяли участь у грі ФАК, яка файно активує креатив.

Гру організувала та провела компанія Кернел – найбільший виробник та експортер соняшникової олії в Україні, а також один з провідних постачальників агропромислової продукції на міжнародному ринку. Спікеркою гри виступила Валентина Грінченко, керівник групи дистанційного навчання Kernel, а також Юлія Дуднік, керівник проєкту OAU, і Сніжана Рогачова, менеджер проєкту.

Гра не залишає людей відстороненими, надає їм безліч цікавих і несподівано крутих і креативних ідей, слоганів, підіймає настрій, підвищує рівень командної взаємодії, сприяє командоутворенню та створює гарну комунікацію.

Команди учасників оцінювали одна одну протягом гри. Найкреативнішою стала команда «Модні» (студенти спеціальності «Агроінженерія», «Агрономія»). Учасники цієї команди отримали корпоративні подарунки від компанії Кернел.

Організатори гри побачили щасливих, усміхнених учасників, чого нам зараз так не вистачає. Під час гри люди розслабились, мали змогу творити та проявляти себе.

Як відомо, люди, які мають можливість перезавантажитися, відкрити свій мозок для креативу, надають організації більше користі.

Разом зі студентами грали деканеса Аграрного факультету Лілія Мартинець і заступник декана Факультету інженерії Євген Зубцов. Дякуємо компанії Кернел, яка подарувала учасникам радість від співтворчості.