Співпраця з Хмільницьким центром зайнятості

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля та Хмельницький обласний центр зайнятості підписали договір про співпрацю.

Ректорка університету Ольга Поркуян та директор Хмельницького обласного центру зайнятості Віталій Бандирський зазначили, що співпраця між університетом і центром зайнятості є важливою місією для підготовки студентів та дорослого населення для виходу на ринок праці. 

Підписання меморандуму передувала розмова щодо можливостей, які відкриваються завдяки співпраці та її основним напрямам:

  • надання ефективних соціальних послуг студентській молоді;
  • організації професійного навчання зайнятих та незайнятих осіб;
  • організації та проведенню спільних заходів, таких як ярмарки вакансій, тематичні «круглі столи», спільні інформаційні компанії (прес-конференції, публікації);
  • індивідуальному професійному консультуванню на замовлення роботодавців;
  • презентації роботодавців.

Велику увагу партнери приділяють наданню ваучера на навчання, що може мати значний вплив на кар’єру та особистий розвиток, адже ваучер може покривати витрати на навчання, дає можливість отримати вищу освіту або відкриває доступ до курсів, програм, які підвищать професійні навички та компетенції.

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля надає можливість безкоштовно здобути рівень магістра за новою спеціальністю (більше 20 спеціальностей) або підвищити свій фах за допомогою ваучера від центру зайнятості. На сьогодні вартість ваучера становить 30 280 гривень.

Поглиблення співпраці Університету з Центром зайнятості Хмельницької області дозволить СНУ ім. В. Даля підвищити ефективність реалізації державної політики в сфері освіти населення та працевлаштування молоді.

Докладніше про ваучер можна узнати за нашому сайті.