Шановні вступники на освітній рівень бакалавра в СНУ ім. В. Даля!

Ви отримали рекомендації до зарахування на бюджет в електронних кабінетах. Раді вітати Вас з приєднанням до нашої дружньої родини Далівців!

Якщо Ви отримали рекомендацію на бюджет, напроти однієї з поданих заяв Ваш статус змінився на «Рекомендовано (бюджет)». Будьте пильними, бо рекомендація надається лише на одне бюджетне місце та лише за однією заявою.

Щоб підтвердити зарахування на бюджет за отриманою рекомендацією потрібно:

  • підтвердити вибір місця навчання в електронному кабінеті з накладанням електронного підпису, або особисто в університеті;
  • надати копії необхідних документів онлайн/офлайн;
  • укласти договір про навчання між університетом і вступником (для неповнолітніх вступників це може відбуватися за участю батьків або законних представників).

Оформлення договорів можна здійснити через нашу інформаційну систему приймальної комісії http://vstup.snu.edu.ua. Для цього кожному на Вашу електронну адресу, яка вказувалася під час реєстрації кабінету вступника, буде надіслано автоматичне повідомлення з паролем для входу в систему.

Тим абітурієнтам, які подавали заяви у паперовій формі, для оформлення договорів необхідно звернутися до приймальної комісії за адресою: вул. Іоанна Павла ІІ, 17, кімната 401.

Графік роботи приймальної комісії: пн-пт: з 9-00 до 17-00; сб-нд: з 9-00 до 14-00.

Вже після зарахування статус заяви зміниться на «Включено до наказу (навчання за кошти бюджету)».

Зверніть увагу: якщо ви не отримали рекомендацію на бюджет, Ваші заяви автоматично беруть участь у конкурсі на контракт. Такі заяви мають статус «Допущено». Рекомендації до зарахування на контракт з’являться в електронному кабінеті з 9 серпня на відкритих та фіксованих конкурсних пропозиціях, на небюджетних — відповідно до Правил прийому до університету.

Бажаємо успішного завершення процедури вступу!