Представниця СНУ ім. В. Даля взяла участь у Форумі Рад ВПО

Старша викладачка кафедри історії, археології та туризму Людмила Денищенко, яка є заступницею голови Ради ВПО м. Сєвєродонецька та членкиня Ради ВПО м. Дрогобич, взяла участь у роботі ІІ Всеукраїнського форуму Рад ВПО, що проходив 27-28 серпня в Києві.

Ради ВПО – це консультативно-дорадчі органи, які займаються адвокацією прав і інтересів внутрішньо переміщених осіб. Загальна кількість таких Рад в Україні – 873.

Форум організовано Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Агентством ООН у справах біженців (УВКБ ООН) і Благодійною організацією «Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез».

Представниця СНУ ім. В. Даля взяла участь у Форумі Рад ВПО

Під час заходу проводилися тематичні панельні дискусії та презентації досліджень. 

Форум зібрав близько 300 учасниць та учасників: урядовців, парламентарів, представників громадського сектору, міжнародних організацій та переселенців. 

До участі у панельній дискусії “Залученість ВПО: регіональний та світовий досвід” був запрошений заступник голови Офісу Ради Європи Ерленд Фалк. Також у дискусіях брали участь віце-прем’єр-міністр України Верещук І.А. та низка народних депутатів України.

Представниця СНУ ім. В. Даля взяла участь у Форумі Рад ВПО