«Активна молодь: від діалогу до дій»

Представники Студентського самоврядування Університету активно працюють над інтеграцією першокурсників у студентське життя.

Так, разом зі студентами першого курсу Факультету здоров’я людини активісти приєдналися до зустрічі, ініційованій Управлінням молоді та спорту Луганської обласної державної адміністрації – Луганської обласної військової адміністрації в рамках роботи щодо залучення молоді до подальшої співпраці та обміну досвідом стосовно імплементації кращих практик роботи з молоддю; набуття молоддю компетентностей щодо подолання викликів в умовах сьогодення; визначення пріоритетних та актуальних можливостей для молоді з підвищенням рівня їхньої спроможності та якості діяльності в громадах. Захід під назвою «Активна молодь: від діалогу до дій» відбувся за ініціативи  Старобільської районної державної адміністрації.

Перш за все студентам розповіли про початок роботи молодіжного простору «Територія успіху» при гуманітарному хабі Старобільської РДА у м. Київ.

Проаналізували інтереси молоді та потреби у покращенні якості заходів, налагодженні партнерських відносин для реалізації молодіжних ініціатив, можливості співпраці з іншими організаціями, робота яких спрямована на підтримку молодіжних програм.

Заключним етапом стало виконання завдань практичного психолога.