СНУ ім. В. Даля – учасник надання допомоги ВПО в м. Києві

Представниці Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даляначальниця відділу профорієнтації Лариса Лелюх і фахівчиня навчального відділу Ірина Момот долучилися до  партнерської зустрічі «Ярмарок  вакансій», який організувала ГО «КРИМСОС» за підтримки УВКБ ООН, Ради ВПО Шевченківського району м. Києва та Київського міського центру зайнятості.

Східноукраїнський національний  університет імені Володимира Даля презентував свою діяльність з надання освітніх послуг для внутрішньо переміщених осіб, а саме – навчання за ваучером.

Обрати навчання можна за такими напрямками освіти: психологія,  сфера ІТ-технологій, будівництво, транспорт, освіта, економіка, сільське господарство, соціальне обслуговування. З повним переліком освітніх програм, за якими здійснюється навчання  в Університеті за  ваучером, можна ознайомитися за посиланням: https://snu.edu.ua/index.php/2024/04/25/otrimaj-stupin-bakalavramagistra-za-rahunok-vaucheru-vid-centru-zajnyatosti/

До заходу долучилися  представники органів наукових та освітніх установ, представники міжнародних проєктів,  громадськості, бізнесу, Національного комітету Українського Червоного Хреста та ПриватБанку.

Учасники заходу обговорили й напрацювали спільні плани з посилення  координації у сфері надання допомоги ВПО в м. Києві.

Організатори заходу подякували всім учасникам за активну участь та запросили до подальшої співпраці.