Сервіс «Мурашина логістика» як предмет взаємовигідного співробітництва

Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля та ФОП «Приймак О. П.» (офіційний представник хмарного середовища «ANT-Logistics») підписали договір про співробітництво, метою якого є розширення та поглиблення змісту освітньої, наукової та практичної діяльності.

ANT-Logistics (або «Мурашина логістика») – це хмарна система, що дозволяє оптимізувати роботу транспортних служб і логістичних процесів.  

Основними напрямками спільної діяльності  визначено сприяння інформаційному обміну за видами діяльності; проведенню спільних наукових досліджень і публікації їх результатів;  підвищенню кваліфікації, стажуванню фахівців;  організації різноманітних спільних заходів; забезпеченню участі співробітників компанії в освітньому процесі університету; організації та забезпеченню умов проходження практики здобувачами вищої освіти університету з використанням сучасного логістичного сервісу;  працевлаштуванню випускників університету.

Кафедра логістичного управління та безпеки руху на транспорті Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля планує використовувати сучасне логістичне програмне забезпечення «ANT-Logistics» при здійсненні навчального процесу.

Виконання положень договору сприятиме розвитку процесів цифровізації в Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля та впровадженню в освітній процес хмарних систем управління транспортом сервісу «ANT-Logistics» для підготовки фахівців за освітніми програмами: бакалаврською «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» та магістерською «Транспортні технології та управління на автомобільному транспорті».

Для використання СНУ ім. В. Даля можливостей «ANT-Logistics» у навчальному та науковому процесі команда «Мурашиної логістики» надає безкоштовний доступ до своїх сервісів, що робить можливим повне використання системи як у хмарному середовищі, так і у взаємодії із зовнішніми додатками.