Тренінг адаптивності, безбар’єрності й толерантності

Здобувачі вищої освіти спеціальності 053 Психологія, освітньої програми «Психологія» разом із викладачами кафедри психології та соціології Факультету здоров’я людини Східноукраїнського національного університету мали унікальну можливість поринути в атмосферу історії та культури, відвідавши музей кримськотатарської культурної спадщини в стінах Національного заповідника «Києво-Печерська Лавра».

Для майбутніх психологів це стало не лише екскурсією в минуле, але й важливим етапом усвідомлення культурної спадкоємності та її впливу на формування ідентичності особистості.

Споглядаючи витончені витвори мистецтва, в яких переплітаються символи традицій і національного духу, присутні змогли відчути глибокий емоційний зв’язок із народом, його історією та сучасністю.

Цей досвід збагачує професійний світогляд, нагадуючи, що культура й психологія тісно переплетені у своєму впливі на душу та свідомість людини. Невід’ємною частиною заходу стало проведення арт-терапевтичного заняття. Навчаємось, розвиваємось, пізнаємо світ!