Створення Міжнародного віртуального молодіжного Бізнес-хабу “YOUTH BUSINESS ACADEMY”

У Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля в співпраці з Київським національним університетом технологій та дизайну створено Міжнародний віртуальний молодіжний бізнес-хаб “YOUTH BUSINESS ACADEMY” (INTERNATIONAL VIRTUAL YOUTH BUSINESS HUB “YOUTH BUSINESS ACADEMY” – IVYBH “YOUTH BUSINESS ACADEMY”).

Місія IVYBH “YOUTH BUSINESS ACADEMY” полягає у створенні та розвитку інноваційних онлайн ініціатив для ефективного просування міжнародної освіти, сприяння міжкультурному діалогу та розвитку м’яких навичок серед студентів та молоді.

Головною метою віртуального бізнес-хабу є створення та організаційне забезпечення діяльності освітньої платформи для молоді, а також сприяння міжнародній освітній та віртуальній міжнародній бізнес-інтеграції молоді та студентів.

До основних завдань віртуального бізнес-хабу належать розвиток інноваційних підходів до бізнес-освіти, просування неформальної освіти та підтримка міжнародних віртуальних обмінів, забезпечення активної участі IVYBH “YOUTH BUSINESS ACADEMY” у міжнародній мережі VIRTUAL YOUTH BUSINESS HUBS INTERNATIONAL NETWORK та реалізація міжнародних освітніх проєктів, спрямованих на розвиток молоді, розширення можливостей для міжнародної освіти за допомогою віртуальних обмінів та онлайн-проєктів для збагачення освітнього досвіду, розвиток цифрових та м’яких навичок серед учасників, включаючи знання іноземних мов, вміння працювати в команді та саморозвиток, що сприятиме підвищенню конкурентоспроможності молоді на ринку праці.

Організаційну підтримку діяльності IVYBH “YOUTH BUSINESS ACADEMY” на базі СНУ ім. В. Даля надає кафедра публічного управління, менеджменту та маркетингу.

Контактна особа – Яна Білоус, доц. каф. ПУММ.

IVYBH “YOUTH BUSINESS ACADEMY” створено в межах реалізації проєкту VIRTUAL YOUTH BUSINESS HUBS INTERNATIONAL NETWORK (VEHUB4YOU), ідентифікатор проекту: 101083856, ERASMUS-EDU-2021-VIRT-EXCH