Бізнес-хаб “Youth Business Academy” при СНУ ім. В. Даля почав свою роботу

Відбувся вебінар на тему «Розвиток бізнес-освіти в сучасних умовах», який було організовано Міжнародним віртуальним молодіжним бізнес-хабом “Youth Business Academy”. Доповідачем заходу виступила Яна Білоус, доцент кафедри публічного управління, менеджменту та маркетингу.

Бізнес-хаб "Youth Business Academy" при СНУ ім. В. Даля почав свою роботу

У вебінарі взяли участь викладачі та студенти СНУ ім. В. Даля, педагогічні працівники та здобувачі освіти Державного професійно-технічного навчального закладу “Київське вище професійне училище водного транспорту”.

Захід було присвячено популяризації бізнес-освіти та ознайомленню з пріоритетними напрямками діяльності Бізнес-Хабу.

Бізнес-хаб "Youth Business Academy" при СНУ ім. В. Даля почав свою роботу

Зокрема, учасники обговорили переваги бізнес-освіти в сучасному світі, який постійно змінюється під впливом нових технологій, глобалізації та цифрових трансформацій. Також  наголосили на таких перевагах бізнес-освіти, як розвиток критичного мислення та навичок вирішення проблем, відкриття нових можливостей професійного зростання, нетворкінг, розвиток підприємницьких та управлінських навичок тощо.

Бізнес-хаб "Youth Business Academy" при СНУ ім. В. Даля почав свою роботу

Під час Вебінару учасників ознайомили з метою та основними цілями й завданнями Міжнародного віртуального молодіжного бізнес-хабу “Youth Business Academy” при СНУ ім. В. Даля. Учасникам також запропонували пройти анкетування з метою визначення своїх власних пріоритетів навчання у бізнес-сфері.

Даний захід організовано та проведено в межах реалізації проєкту VIRTUAL YOUTH BUSINESS HUBS INTERNATIONAL NETWORK (VEHUB4YOU), ідентифікатор проекту: 101083856, ERASMUS-EDU-2021-VIRT-EXCH.