Що таке зубна щітка для хребта?

Студенти спеціальностей “Фізична культура і спорт: рекреація та реабілітація”, “Менеджмент” і “Маркетинг” відвідали Вертебрально-оздоровчий центр Євмінова, де мали унікальну можливість познайомитися із заслуженим тренером України, автором сучасних методик профілактики та лікування захворювань хребта й винахідником Профілактора Вячеславом Володимировичем Євміновим.

Під час візиту студенти не лише дізналися про теоретичні основи методики Євмінова, а й на практиці побачили, як функціонує профілактор Євмінова – тренажер для відновлення та зміцнення опорно-рухового апарату. Фахівці Центру поділилися досвідом роботи з пацієнтами, розповіли про індивідуальний підхід до кожного, а також продемонстрували, як правильно виконувати вправи для зняття навантаження з хребта й полегшення фізичного стану при болі в спині.

Цей захід став важливою частиною освітнього процесу і допоміг студентам глибше зрозуміти значення реабілітації та рекреації у фізичній культурі, а також набути нових знань і навичок, які стануть у нагоді в їхній майбутній професійній діяльності.

Студенти економічних спеціальностей були запрошені на зустріч з метою знайомства з новим винаходом Вячеслава Володимировича – “Зубною щіткою для хребта” – компактним тренажером для спини для кожної родини, для дитячих садочків і шкіл, для просування його в соціальних мережах і розробки програми популяризації здорового способу життя, спорту, в тому числі завдяки використанню Профілакторів серед молоді та підлітків.