Участь у KyivTex&Fashion

Викладачі та студенти кафедри дизайну та індустрії моди взяли участь у VIII Міжнародній науково-практичній конференції текстильних та фешн-технологій KyivTex&Fashion, яка була організована Київським національним університетом технологій та дизайну.

Захід об’єднав фахівців, науковців, здобувачів вищої освіти та практиків із різних країн світу.

У конференції взяли участь провідні науковці з різних країн світу: Державний університет Акакія Церетелі, Грузія; Ушацький університет, Туреччина; Технічний університет Молдови; Політехнічний університет Тирани, Албанія; Інститут нанотехнологій та перспективних матеріалів Університету Бар-Ілан, Ізраїль; Ляйбніц-Інститут композитних матеріалів Технічного університету Кайзерслаутерна, Німеччина.

«Конференція – це не лише можливість поділитися знаннями, інноваціями та досвідом, але й майданчик для створення нових професійних контактів, обговорення викликів і перспектив розвитку галузі. Важливо, що сьогодні ми можемо разом знайти нові шляхи для покращення якості продукції, підвищення ефективності виробничих процесів та зменшення негативного впливу на довкілля», – зазначила завідувачка кафедри Галина Ріпка у своєму виступі.

Студенти спеціальності Технології легкої промисловості Кристина Маланчак і Віталій Нізін виступили з доповіддю: «Розробка підсилювального елементу» (керівник –  к.т.н., доц. Галина Ріпка). Студенти Технології легкої промисловості Тетяна Філіппова, Дмитро Філіппов і Микита Сєрбулов виступили з доповіддю: «Аспекти використання сучасних технологій для візуалізації бренду ЗВО (керівник –  к.т.н., доц. Євген Мазнєв).

За результатами конференції було отримано чотири домовленості від стейкхолдерів про розвиток двосторонніх відносин.

Участь у KyivTex&Fashion

Колектив кафедри дизайну та індустрії моди СНУ ім. В. Даля висловлює щиру подяку організаторам VIІІ Міжнародної науково-практичної конференції (КНУТД) та сподівається на подальшу плідну співпрацю.